Elhoztuk a CONNECT EDUCATION AWARD díjat

2022.05.26-án Budapesten rendezték meg az első CONNECT AWARDS országos kommunikációs szakmai konferenciát és díjátadót, a rendezvény végén a Blue Colibri ünnepélyes keretek között osztotta ki a Connect Award díjakat a különböző kategóriákban legjobb megoldásokat nyújtó partnercégeinek.

A 65 nevezésében bemutatott rendkívül érdekes és egyedi kezdeményezés között, az általunk Game Changer kategóriában benyújtott Onboading folyamatunkat és az Education kategóriában nevezett betanítási és belső fejlesztési folyamatunk e-learning támogatását összevontan találták a legjobbnak. Ezen kívül befogadták az Engagement kategóriában a már hagyományossá vált évvégi nyereménykvízünket, ahol a kollégák is felajánlanak nagyszerű ajándékokat, valamint a Strategy kategóriában a 2021-ben egész évet átívelően, havi tematika alapján folytatott dolgozói elégedettségmérési kérdőív programunkat.

Az Education kategóriába olyan onboarding és e-learning megoldásokkal nevezhettek a cégek, amelyek sikeresen segítették az új munkatársak integrálását vagy a meglévő munkavállalók képzését, és ezzel párhuzamosan a vállalaton belüli tudásmegosztást.

„A RUAG Ammotec Magyarországi Zrt. 2018 óta egy komplex kultúraváltási folyamatot valósít meg, amelynek célja a most is tartó átfogó vállalatfejlesztés. Mindebben a HR stratégia két kiemelt fókusza a növekedés támogatása és a megtartási potenciál erősítése. A vállalat olyan folyamatosan jelentkező problémákra keresett megoldást, mint a különböző időpontokban felvett kollégák betanítása, a tudásszint egységesítése és visszamérése, valamint az egyedi szakmai tudás megbízható átadása. Az új betanítási folyamathoz a digitalizáció kínálta megoldást választották. Az onboarding során személyes oktatásban megkapott tananyagot digitális platformon, e-learning anyagként is elérhetővé tették; az online felületen letehető vizsgák és tesztek eredményei ezáltal objektívan, hatékonyan mérhetővé váltak.”

Képek forrása: Blue Colibri

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.