A SIROKI LŐSZERGYÁR
BIZTOS JÖVŐT AJÁNL

Tudtad, hogy Sirokban a Lőszergyár a COVID alatt is fejlődött és növekedett, és 2020-ban az USA-ban az év lőszerének választották meg az egyik termékét?

Az elmúlt két évben több mint 100 fővel nőtt a dolgozók száma, és 5.5 milliárd forintnyi beruházás valósult meg. Új gyártósorokat telepítünk, új üzemcsarnokokat építünk, új termékeket vezetünk be, egyre nagyobb kapacitással termelünk.

A SIROKI LŐSZERGYÁR hazánk egyetlen nagy volumenű lőszergyára. Vállalatunk küldetése egyaránt fókuszba helyezi a nálunk dolgozók és a termékeinket vásárlók érdekeit. Minőségi termékeket biztosítunk hatósági és személyi védelmi feladatok ellátásához, valamint sportlövők és vadászok szenvedélyének megéléséhez. Magyarországon egyedi, régiójában meghatározó, több évtizedes múlttal rendelkező, törvénytisztelő és vonzó vállalatként, stabil jövőt nyújtunk többszáz család számára.  A siroki lőszergyár a Beretta Holding nemzetközi vállalatcsoport tagja, 70 éves múltjának tapasztalataira és a vevők körében már bizonyított márkáira alapozva folyamatosan nő, és egyre nagyobb szerepet tölt be a nemzetközi piacokon. Az RWS, NORMA, Rottweil és GECO márkák sikere biztosítja egyre stabilabb pozíciónkat a nemzetközi piacokon, és az újra bevezetésre kerülő saját márkánk, az MFS utat nyit újabb piacok meghódításához is. A vállalatcsoport európai és amerikai telephelyein több mint 2300 munkavállalót foglalkoztat, értékesítési hálózata világszerte működik, ami izgalmas kihívásokat és vonzó fejlesztési lehetőségeket kínál. A különböző területek eredményes együttműködésben érik el a közös célokat.

Ha van tapasztalatod, számítunk a szaktudásodra, ha pályakezdőként jelentkezel vagy pályát módosítasz, minden támogatást megadunk a speciális terület betanulásához és az átképzéshez, ha diák vagy, lehetőséget adunk a gyakorlat megszerzésére és a folyamatos fejlődésre.

További ajánlatok

TMK Karbantartó

TMK Karbantartó

Ha van tapasztalatod gyártógépek szerelésében, karbantartásában, akkor te vagy a mi emberünk, és várjuk jelentkezésedet!
Műszakvezető

Műszakvezető

Ha szívesen dolgoznál egy folyamatos fejlődésben lévő, gondoskodó vállalatnál, akkor nálunk a helyed!
Villanyszerelő

Villanyszerelő

Ha vonz egy hosszútávú, biztos keresetet nyújtó lehetőség, és egy különleges iparág megismerése, akkor mindenképpen nálunk a helyed!
Supplier Development Engineer

Supplier Development Engineer

Interested in a special product with a special challenge? Then we are waiting for your application.
Gépi forgácsoló

Gépi forgácsoló

Szívesen váltanál egy biztos, kiszámítható munkahelyre? Akkor nálunk a helyed!
Karbantartómérnök

Karbantartómérnök

Érdekel egy különleges iparág egyedi gépparkja? Új kihívásokra és lehetőségekre vágysz? Akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk!
Operátor

Operátor

Kiemelt bérezéssel jutalmazzuk a megbízható, precíz munkádat.
Duális képzés, szakmai gyakorlat, gyakornoki lehetőség

Duális képzés, szakmai gyakorlat, gyakornoki lehetőség

A Miskolci Egyetemről akár duális képzés keretében, vagy bármely egyetem diákjaként szívesen látunk a gyárunkban, ha érdekel a lőszergyártás.
Quality Engineer

Quality Engineer

Are you interested in developing and implementing quality management systems in ammunition manufacturing? Contact us!
Gyártómérnök

Gyártómérnök

Célod a termelés támogatása és a lőszergyártás fejlesztése? Akkor ez neked való munka.
Anyagmozgató

Anyagmozgató

Kiemelt fizetéssel várunk, ha van végzettséged és jogosítványod a munkakör elvégzéséhez, és precíz, megbízható munkát végzel.
Gépbeállító

Gépbeállító

Kiemelt bérezéssel és fél-, illetve egy év után extra bónusszal jutalmazzuk szaktudásodat és hűségedet.

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.