A SIROKI LŐSZERGYÁR
BIZTOS JÖVŐT AJÁNL

Tudtad, hogy Sirokban a Lőszergyár a COVID alatt is fejlődött és növekedett, és 2020-ban az USA-ban az év lőszerének választották meg az egyik termékét?

Az elmúlt két évben több mint 100 fővel nőtt a dolgozók száma, és 5.5 milliárd forintnyi beruházás valósult meg. Új gyártósorokat telepítünk, új üzemcsarnokokat építünk, új termékeket vezetünk be, egyre nagyobb kapacitással termelünk.

A SIROKI LŐSZERGYÁR hazánk egyetlen nagy volumenű lőszergyára. Vállalatunk küldetése egyaránt fókuszba helyezi a nálunk dolgozók és a termékeinket vásárlók érdekeit. Minőségi termékeket biztosítunk hatósági és személyi védelmi feladatok ellátásához, valamint sportlövők és vadászok szenvedélyének megéléséhez. Magyarországon egyedi, régiójában meghatározó, több évtizedes múlttal rendelkező, törvénytisztelő és vonzó vállalatként, stabil jövőt nyújtunk többszáz család számára.  A siroki lőszergyár a Beretta Holding nemzetközi vállalatcsoport tagja, 70 éves múltjának tapasztalataira és a vevők körében már bizonyított márkáira alapozva folyamatosan nő, és egyre nagyobb szerepet tölt be a nemzetközi piacokon. Az RWS, NORMA, Rottweil és GECO márkák sikere biztosítja egyre stabilabb pozíciónkat a nemzetközi piacokon, és az újra bevezetésre kerülő saját márkánk, az MFS utat nyit újabb piacok meghódításához is. A vállalatcsoport európai és amerikai telephelyein több mint 2300 munkavállalót foglalkoztat, értékesítési hálózata világszerte működik, ami izgalmas kihívásokat és vonzó fejlesztési lehetőségeket kínál. A különböző területek eredményes együttműködésben érik el a közös célokat.

Ha van tapasztalatod, számítunk a szaktudásodra, ha pályakezdőként jelentkezel vagy pályát módosítasz, minden támogatást megadunk a speciális terület betanulásához és az átképzéshez, ha diák vagy, lehetőséget adunk a gyakorlat megszerzésére és a folyamatos fejlődésre.

További ajánlatok

Szerszámraktáros

Szerszámraktáros

Ha biztos és hosszútávú munkalehetőséget keresel egy folyamatosan fejlődő nagyvállalatnál, akkor mindenképpen add be a jelentkezésedet!
Secretarial and HR Assistant

Secretarial and HR Assistant

If you would like to be a key player in the work of management and HR and want to get…
Villanyszerelő

Villanyszerelő

Ha vonz egy hosszútávú, biztos keresetet nyújtó lehetőség, és egy különleges iparág megismerése, akkor mindenképpen nálunk a helyed!
R&D Engineer

R&D Engineer

Do you have the challenge of developing new ammunition, further developing existing products? We are waiting for you!
Supplier Development Engineer

Supplier Development Engineer

Interested in a special product with a special challenge? Then we are waiting for your application.
Értékesítési ügyintéző

Értékesítési ügyintéző

Van gyakorlatod értékesítési kapcsolattartás és ügyintézés terén, és szeretnél egy különleges termék nyújtotta kihívásoknak megfelelni? Akkor vágj bele, és jelentkezz…
Business Development Manager

Business Development Manager

Interested in a special product with a special challenge? Then we are waiting for your application.
HR GENERALISTA

HR GENERALISTA

Ha van tapasztalatod a HR feladatok ellátásában és örömödet leled a szervezetfejlesztési projektekben, akkor ne habozz jelentkezni hozzánk!
Termelési adminisztrátor

Termelési adminisztrátor

Ha nem idegen tőled a termelés világa, mégis inkább íróasztal mögött dolgoznál, akkor ez számodra az ideális munka!
Gépi forgácsoló

Gépi forgácsoló

Szívesen váltanál egy biztos, kiszámítható munkahelyre? Akkor nálunk a helyed!
Karbantartómérnök

Karbantartómérnök

Érdekel egy különleges iparág egyedi gépparkja? Új kihívásokra és lehetőségekre vágysz? Akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk!
Karbantartó villamosmérnök

Karbantartó villamosmérnök

Örömödet leled akár a modern, akár a különleges, régi gépek problémáinak feltárásában és megoldásában? Akkor nálunk a helyed!
Szerszámüzemi koordinátor

Szerszámüzemi koordinátor

Ha van tapasztalatod termelési adminisztrációban, vagy szívesen megtanulnád, akkor ne habozz!
Operátor

Operátor

Kiemelt bérezéssel jutalmazzuk a megbízható, precíz munkádat.
Duális képzés, szakmai gyakorlat, gyakornoki lehetőség

Duális képzés, szakmai gyakorlat, gyakornoki lehetőség

A Miskolci Egyetemről akár duális képzés keretében, vagy bármely egyetem diákjaként szívesen látunk a gyárunkban, ha érdekel a lőszergyártás.
Quality Engineer

Quality Engineer

Are you interested in developing and implementing quality management systems in ammunition manufacturing? Contact us!
Gyártómérnök

Gyártómérnök

Célod a termelés támogatása és a lőszergyártás fejlesztése? Akkor ez neked való munka.
Villamosmérnök

Villamosmérnök

Értesz a gyártógépek automatizálásához, és szívesen foglalkoznál lőszergyártó gépekkel és berendezésekkel? Akkor nálunk a helyed!
Anyagmozgató

Anyagmozgató

Kiemelt fizetéssel várunk, ha van végzettséged és jogosítványod a munkakör elvégzéséhez, és precíz, megbízható munkát végzel.
Gépbeállító

Gépbeállító

Kiemelt bérezéssel és fél-, illetve egy év után extra bónusszal jutalmazzuk szaktudásodat és hűségedet.

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.