A vállalat története

SIROK

történet 1952

Alapítás

1952-ben gyalogságilőszer-gyárat alapítottak a Mátravidéki Fémművek, Sirok titkos részlegeként. Termékei a szocialista blokkot látták el tervgazdálkodás alapján.

történet 1994

Kiválás a Mátravidéki Fémművekből

1992-ben a Mátravidéki Fémművek megszűnt állami cég lenni, ezt követően pedig sorra váltak ki belőle a kisebb KFT-k. A lőszergyár 1994-ben vált külön céggé. 1999-ben tulajdonosváltást követően vette fel az MFS nevet a vállalat.

történet 2009

RUAG (Svájc védelemipari konszernje) tagja

A vállalatot 2009 tavaszán veszi meg a németországi, Fürthben székelő lőszergyár, majd az év közepén mind az anyavállalat, mint a siroki gyár a RUAG tulajdonába kerül, és rengeteg fejlesztés, modernizáció és felújítás kezdődik a vállalatnál.

történet 2020

Termékünk az Év Lőszere az USA-ban

A technológia és a vállalatvezetés is nagy változáson megy át, a fejlesztések eredményeként mind szaktudásban, mind termelési kapacitásban hatalmas előrelépést tesz a vállalat. Bevezeti NATO-kompatibilis lőszereit, de nem hanyagolja el a sportlőszerek fejlesztését sem. 2020-ban a 8. legnagyobb lőszerexportőrként, a 9mm-es Norma Luger MHP lőszerünket az Év Lőszerének választják meg az USA-ban.

történet 2022

Beretta Holding tagja

Hosszas előkészületek után a Svájci Államtanács megválik a RUAG számtalan üzletágától, köztük a lőszergyáraitól is, így lesz gyárunk a Beretta Holding büszke tagja. Ez a változás új lehetőségeket nyit meg a vállalat számára, miközben új kihívások elé is állít minket.

Vállalatunk főbb adatai

6 kontinens

6 kontinensen vagyunk jelen termékeinkkel

A Beretta Holding Ammotec vállalatcsoportja világviszonylatban és volumen tekintetében harmadik a kiskaliberű lőszerek gyártói között. Kiterjedt értékesítési hálózata van, s míg gyárunk korábban inkább sport és civil piacra termelt, egyre erősebb jelenléte a védelemipari piacokon is. Új piacokon is képviseljük termékeinket Ázsia, Afrika és Dél-Amerika országaiban.

80 féle termék

80 féle terméket gyártunk

Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a világszerte elismert Norma és Geco márkájú revolver és pisztolylőszereinkre, melyeket vevői igények szerint számtalan változatban tudunk gyártani, és újra bevezettük a piacra saját márkánkat, az MFS lőszereket, a nemzetközi védelemipar szereplők igénye szerinti kaliberekkel.

500 dolgozó

500 dolgozó

Vállalatunk pár év alatt hatalmas növekedésen ment keresztül, még a világot megrázó COVID pandémia idején is működött, és folyamatosan fejlődött. Alig 2 év alatt 200 fővel nőtt dolgozóinak létszáma.

férfi-nő arány

Férfi-nő arány 6:3

Vállalatunk hagyományosan sok nőt foglalkoztatott, mára az egykor gépes nőként emlegetett asszonyok, egyenértékű munkavállalói a vállalatnak, semmilyen tekintetben nincs megkülönböztetés, határozottan elítélünk mindenféle diszkriminációt.

fehér gallér - kék gallér arány

Kékgalléros-fehérgalléros arány 7:3

Cégünk igazi gyártó üzem, ahol minden területen, minden dolgozó célja, hogy biztosítsa a feltételeit annak, hogy a szükséges mennyiségű és minőségű lőszert legyártsuk, és határidőre kiszállítsuk vevőink felé. Ehhez minden területen szakképzett és elkötelezett kollégákra támaszkodunk.

Miért jó itt dolgozni?

vállalati masszázs
Autó
nemzetközivállalkozás
medicover
500 fő
busz
elismerés program
bónusz
betanítás
sirok
fizetés
megbecsülés
önéletrajz

1.
JELENTKEZZ ÖNÉLETRAJZZAL,

és a végzettségeidet, valamint megszerzett gyakorlatodat figyelembe véve kapsz visszajelzést tőlünk

telefonos egyeztetés

2.
TELEFONOS MEGKERESÉS

amikor kötetlen beszélgetés keretében mutathatod be magadat.

döntés

3.
DÖNTÉS MEGHALLGATÁSRÓL

az önéletrajzod és a beszélgetés alapján születik döntés, hogy személyesen is megismerjük-e egymást

Ismerj meg minket!

Play Video

Teszteld magad a kvízünkkel

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.