Visszaélés bejelentése

  Bejelentését az MFS Defense Zrt.-től független Dr. Mihály Katalin bejelentővédelmi ügyvédhez továbbítjuk. A rendszer semmiféle felhasználói adatot nem rögzít a bejelentőről.
  Személyes adatokat nem kötelező megadnia, azonban visszajelzést csak abban az esetben kaphat, ha valamely elérhetőséget megjelöl.

  Bejelentését írásban, az alábbi űrlapon, vagy szóban, a mikrofon piktogramra kattintva teheti meg, a bejelentést mindkét esetben a bejelentővédelmi ügyvéd kapja csak meg.

  Bejelentését követően, amennyiben megadta elérhetőségét, legkésőbb 7 napon belül visszaigazolást fog kapni, bejelentését pedig 30 napon belül ki fogják vizsgálni. Bejelentése miatt önt semmilyen joghátrány nem érheti.

  [cf7mls_step cf7mls_step-1 "Kezdés" ""]

  Bejelentő adatai

  Bejelentése fontos nekünk. Észrevételét az MFS Defense Zrt-től független Dr. Mihály Katalin bejelentővédelmi ügyvédhez, a bejelentes@drmk.hu e-mailcímre továbbítjuk. A rendszer a bejelentőről semmilyen adatot nem tárol. Visszajelzést 7 napon belül abban az esetben kap majd, ha a bejelentésénél megadta valamely elérhetőségét.

  Megismertem és elfogadom a Tájékoztatót

  Megismertem és elfogadom a Adatkezelési tájékoztatót

  [cf7mls_step cf7mls_step-2 "Mégsem" "Következő" "Step 2"]

  Bejelentő azonosítása

  Jelölje be, milyen vonatkozásban kíván bejelentést tenni!


  [cf7mls_step cf7mls_step-3 "Előző" "Következő" "Step 4"]

  Bejelentés


  [cf7mls_step cf7mls_step-4 "Előző" ""]

  Subscribe to our newsletter

  This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.