News

A DEBRECENI ÁLLÁSBÖRZE SEM MARADHATOTT KI

Share:

2022.10.26-án a Debreceni Egyetemen lebonyolított állásbörzét sem hagytuk ki, ahol volt olyan érdeklődő, aki célirányosan, már kinyomtatott önéletrajzzal érkezett a standunkhoz.

2022.10.26-án a Debreceni Egyetemen lebonyolított állásbörzét sem hagytuk ki, ahol gépészmérnökök, járműtechnikai mérnökök, villamosmérnökök, mechatronikai mérnökök, anyagmérnökök érdeklődtek vállalatunk iránt, volt olyan érdeklődő, aki célirányosan, már kinyomtatott önéletrajzzal érkezett a standunkhoz.

Az idei évben megrendezett állásbörzék közül itt volt a legnagyobb az érdeklődés standunk iránt. Az érdeklődők java Magyarországon tanuló külföldi diák volt, akik gyakorlati helyet kerestek. A már végzettséggel rendelkező mérnökök, akik munkahelyet kerestek, jellemzően szintén külföldi származásúak voltak Indiából, Nigériából és más afrikai és arab országokból. Számukra az angol, mint vállalati nyelv, erősen korlátozó tényező, bár igaz, hogy akadt, aki már elkezdett tanulni magyarul. Legtöbben hosszabb távon képzelik elhelyezkedésüket Magyarországon, azonban ez nem bizonyul számukra egyszerű feladatnak.

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.