A SIROKI LŐSZERGYÁR EGY KÜLÖNLEGES ALTERNATÍVA

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem GTK tanszékén tartott előadást Molnárné Malomhegyi Zsuzsa, az MFS Defense Zrt. HR partnere. A 70 éves siroki lőszergyár különleges alternatívát nyújt szakmai gyakorlatra és diplomamunka megírására.

1952-ben alapították, akkor még titkos hadiüzemként, a gyalogsági lőszergyárat Sirokban, a Mátravidéki Fémművek ipari vállalaton belül. Később MFS 200 Kft néven, majd a RUAG vállaltcsoport tagjaként, RUAG Ammotec Magyarországi Zrt. néven önálló vállalattá vált. A gyár idén augusztusban került a Beretta Holding tulajdonába és vette fel a MFS Defense Zrt. nevet, és továbbra is hazánk egyetlen nagy volumenű lőszergyára.

A vállalat küldetése egyaránt fókuszba helyezi a dolgozók és a termékeket vásárlók érdekeit. Minőségi termékeket biztosít hatósági és személyi védelmi feladatok ellátásához, valamint sportlövők és vadászok szenvedélyének megéléséhez. Törvénytisztelő és vonzó vállalatként, stabil jövőt nyújt többszáz család számára. Fő értékének tekinti egyedi termékeit, a vállalaton belüli és azon kívüli együttműködést, a folyamatos fejlődést és a legfontosabb célként is kitűzött fenntartható eredményességet, aminek elérést magas minőségi és biztonsági követelmények megtartásával támogatják.

A vállalat különleges gondot fordít a belső szakmai tudás megtartására és fejlesztésére, egyedi belső fejlesztési programja, a STEP, a sehol nem tanulható lőszergyártási szakmai tudást növeli, és lehetőséget ad a fizikai dolgozók személyes kiteljesedésére. Szívesen fogadnak szakmai gyakorlatra egyetemi hallgatókat, és támogatják egyedi szakdolgozatok elkészülésének folyamatát különböző kutatói munkában.

Szakmai gyakorlat ügyében érdeklődni lehet: Molnárné Malomhegyi Zsuzsa – zsuzsa.malomhegyi@mfsdefense.com

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.