IDÉN IS DÍJAZTÁK AZ MFS NEWS SZAKMAISÁGÁT

2023-ban is országos szakmai díjjal jutalmazták a vállalat kommunikációs felületét az MFS News-t, amiért egyedülálló módon a dolgozói teljes életutat lefedve egyre több és több folyamatot integrálunk a rendszerbe. 2022-ben a legjobb e-learning megoldásért járó elismerést hoztuk el, idén a legjobb módszerváltó, GAME CHANGER elismerés ezüst fokozatát kaptuk meg.

A többezer fős CONNECT rendezvény díjátadóján külön kiemelték, hogy önmagában már az a hatalmas munka is elismerendő lenne, amivel ennyi folyamatot életben tartunk a kommunikációs felületünkön, azonban az, hogy valóban minden dolgozónak, legyen még csak jelölt, vagy frissen hozzánk csatlakozó, vagy a kollégáit elismerni akaró csapattag, esetleg önmagát, vagy a folyamatokat fejleszteni kívánó munkavállaló, vagy egyszerűen csak olyan dolgozó, aki nem akar kimaradni semmi jóból, lehetősége van egyszerűen, digitálisan részt venni ebben, egészen egyedülálló.

Továbbra is büszkék lehetünk a belső kommunikációs felületünkre és folyamatainkra, mert sok mindenben még a nagy multikat is le tudjuk körözni vele.

Nézd meg, mi mindenben vesz már részt ez a rendszer:

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.