KARRIERFESZT MISKOLCON

2023. május 10-én részt vettünk a Miskolci Egyetemi Karrierfeszten, hogy bemutassuk vállalatunkat az érdeklődő diákoknak.

Az egyetem profi szervezéssel valósította meg a rendezvényt, ahol folyamatos támogatást adtak a kiállítóknak. A résztvevők száma talán kevesebb volt, mint az elmúlt években, de a javarészt végzős érdeklődő diákok, gépészmérnökök, programtervező informatikusok többen is érdeklődtek cégünk iránt. Megkerestek minket anyagmérnökök, vegyészmérnökök, sőt még bölcsészhallgató is akadt, aki érdeklődött a nyitott pozícióink iránt.

A jövő munkavállalói már kivétel nélkül olyan munkahelyben gondolkoznak, ahol van lehetőség home office-ra, vagy rugalmas munkarendben tudnak dolgozni. Kiemelt helyen van a fiataloknál a modern munkakörnyezet, ami még a bérnél is fontosabb.

A köztudatban nem igazán szerepel, hogy Magyarországon van lőszergyár, de ettől még inkább érdekelte a diákokat a cég. A Miskolci Egyetemen is egyre több a külföldi hallgató, akik Magyarországon képzelik el a jövőjüket, s mivel nem ragaszkodnak konkrét helyhez, városhoz, számukra a munka jellege, a feladatok és a munkakörnyezet mérvadó a választáskor.

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.