MODERN ÉS ELGÁNS AZ ÚJ MFS KARRIEROLDAL

Az első képet minden leendő partner és munkavállaló a cég weboldalán keresztül szerzi be. Nem mindegy hát, hogy milyen ez a kép. Az új karrieroldal egy dinamikus és modern felület, ami képes a fiatalabb korosztályokat is megszólítani.

Az MFS weboldalának létrejötte óta bizonyít a karrier menüpont, ami folyamatosan a leglátogatottabb aloldal. Nemcsak a nyitott pozícióinkat hirdettük meg, ahol a egy gombnyomással beküldhető volt a jelentkezés, hanem külön hírsávban olyan céges híreket is megosztottunk, ami leendő lehetséges munkatársainknak bemutatja a vállalatunkat.

Új dizájnunk az eddigi belső kommunikációs szín és formavilágot ötvözi a termékünk jellegéhez igazított, a weboldalon eddig is használt komolyabb, elegánsabb megjelenéssel.

A korábbi tartalmak megtartása mellett, mostantól egészen újszerű formában még több információt nyújtunk a karrieroldalra látogatóknak.

  • Megmutatjuk több mint 70 éves múltunkat.
  • Grafikusan és szembetűnően láttatjuk a vállalatunkat legjobban jellemző adatokat, ahol a piktogramokra kattintva rövid magyarázatot is olvashat az érdeklődő.
  • Nyitott pozícióinkat három csoportban osztjuk meg, amelyek külön, képekkel színesített aloldalon is böngészhetők, és minden pozícióleírásnál képek segítségével tájékoztatjuk a lehetséges jelentkezőt, hogy milyen plusz előnyökre számíthat.
  • Kiválasztási folyamatainkat piktogramokkal tesszük egyértelművé, és egy játékos kvízben bárki tesztelheti, hogy a személyisége vajon mennyire felel meg annak a profilnak, amit leendő munkavállalóinkban keresünk. Te is kipróbálhatod, keresd az oldal alsó sávjában!

A karrieroldalon megosztott hírek és nyitott pozíciók a jövőben egyetlen gombnyomással oszthatók meg a látogató közösségi oldalain (Facebook és LinkedIn), vagy elküldhetők egy ismerősnek e-mailben vagy Messengeren. Te is megteheted!

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.