HASZNOS KIÁLLÍTÁS VOLT BANGKOKBAN

2023. november 6-9. között rendezték meg Bangkokban a Defense & Security 2023. kiállítást, ami az egyik legnagyobb és legjelentősebb ázsiai védelmi ipari kiállítás, ahol az MFS is márka is képviseltette magát.

A Defense & Security már 20 éve fontos védelmi és belső biztonsági eseménye Thaiföldnek. Amikor a Defense 2003-ban Bangkokban megrendezte az első háromszolgáltatós szárazföldi, tengeri és légi közlekedésre is koncentráló kiállítását, még nem sok ország vagy nemzetközi gyártó fordított különösebb figyelmet rá. A rendezvény profilja 2007-ben bővült a belső biztonság szekciójával, és az esemény hamarosan a régió egyik legfontosabb és legdinamikusabb kiállításává vált, ma már nem lehetett figyelmen kívül hagyni.

RENDEZVÉNY NYÚJTOTTA LEHETŐSÉGEK AZ MFS SZÁMÁRA

Több program is segíti az üzleti partnerek és megrendelők összekapcsolását, ezek közé tartozik a megnyitó ünnepség, a VIP túrák, napi vezetői és hivatalos ebédek, koktélfogadás, kormányközi találkozók és kormányok közötti találkozók.

Lehetőség adódott bemutatni az MFS termékeket a térség kormányzati képviselőinek.

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.