JUBILÁLÓ MILIPOL KIÁLLÍTÁS PÁRIZSBAN (2023. nov.14-17.)

Immár 40 éve ad otthont Párizs a francia belügyminisztérium által szervezett, nemzetközi Milipol kiállításnak. A minden második évben megrendezésre kerülő rendezvény hírnevét a résztvevő kiállítók professzionalizmusa adja.

Az első Milipol Paris kiállítás 1984-ben volt, amikor még gyerekcipőben járt az információs rendszerek fejlesztése, amikor a video-megfigyelés még éppen csak megjelent, és a RAID (francia elit különleges egység) még nem is létezett. Az eltelt 40 év alatt a biztonsági szakma vezető rendezvényévé nőtte ki magát ez a nemzetközi fórum, ahol teret biztosítanak a technológiai innovációnak, és hatékonyan reflektálnak a szektort érintő aktuális veszélyekre.

Idén az MFS márka sem maradhatott távol ettől a különleges eseménytől, ahol elsősorban az európai partnerekkel találkozhattunk, de megjelentek a távol-keleti és a közel-keleti ügyfelek is, és megismerhették az MFS védelmi ipari lőszereinek palettáját.

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.