NKE HALLGATÓINAK SZAKMAI LÁTOGATÁSA

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Szak, Haditechnikai szakirányon végzős hallagatói jártak nálunk lőszergyári szakmai látogatáson.

Azzal a szándékkal érkeztek hozzánk az NKE hallagatói, hogy végzősökként szakmai rálátásuk legyen a lőszerek elkészítésére, vizsgálatára és paraméterezésére.

A termelő üzemek megtekintése mellett megismerhették a NATO-kompatibilis ballisztikai állomásunkat, ahol nemcsak a legmodernebb, számítástechnikai támogatottságú technológiát, hanem a gyár kezdeti időszakából megmaradt fegyvereket és mérőgépeket is megtekinthették.

Az egyetemmel a jövőben is fenntartjuk a szoros kapcsolatot, jövőre már 3. éves hallgatókat is fogadunk, hogy minél több fiatalt ösztönözzünk arra, hogy a fegyverzettechnikai modult választva, egy lőszergyártáshoz kapcsolódó, különleges kutatási területet jelentő szakdolgozati témát válasszanak, melyhez az MFS nyújtana szakmai támogatást számukra.

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.