MFS SIKERSZTORI – KÜLÖNLEGES KARRIERVÁLTÁS

Kis Csaba termelési területről lépett át a MEO csapatába egy belső pályázat keretében, hogy eddigi tanulmányaitól és munkatapasztalataitól merőben eltérő új ismereteket tanulhasson meg. A MEO csapata támogatja őt a szakmai fejlődésében.

Kis Csaba, 2023 augusztusában töltőüzemi gépbeállítóként kezdett dolgozni nálunk. A fejlődés lehetőségét hamar meglátták benne a MEO-s kollégák, és nem is kellett túl sok ösztönzés számára, hogy felvillanyozza a tudásgyarapodás lehetősége.

Mi a Te sikertörténeted?

Csaba: A szakmai fejlődés. Mivel én eredetileg logisztikai ügyintéző vagyok, itt pedig gépbeállítóként kezdtem, ez egy egészen új tudás számomra. Igaz, hogy érdekelnek a gépek, Angliában is gépebállítóként dolgoztam.

Mi motivált erre a karrierváltásra?

Csaba: A MEO-s kolléganők ösztönöztek, hogy csatlakozzak a csapatukhoz, majd megkerestek, hogy érdekelne-e a mérőeszköz-felügyelői munka. Így jelentkeztem a belső pályázatra. Ez a munkakörnyezet, a mérőszoba nyugalma, a csapat, és hogy hasznosabbnak érzem itt magamat, mind igazolja, hogy jól döntöttem.

Milyen a MEO csapatához tartozni?

Csaba: A MEO csapatának tagjaként jobban belelátok a vállalat működésébe, nagyobb a felelősségem, mert rossz mérőeszköz nem kerülhet innen ki. A csapat nagyon segítőkész, bármikor, bármiben támogatnak, és nagyon barátságosak, így gyorsan kialakult az összhang közöttünk.

Mit kaptál az új munkakörödtől, és miben éled meg most a sikert?

Csaba: Sikerélmény az, hogy a kezemből kikerülő jó, kalibrált mérőeszközök segítik a termelési dolgozók munkáját. Az egész MEO azért dolgozik folyamatosan, hogy támogassa a termelést. Az új területem oktatásokkal segíti, hogy fejlődjek, és mindent megtesz annak érdekében, hogy én a lehető legjobban tudjam ellátni a munkámat, én pedig szívesen tanulok. Az új munkakör anyagi és szakmai előrelépést jelent számomra, tervezhetőbb lett az életem. Rengeteget kell tanulnom, de élvezem a sok új információ és ismeret megszerzését, büszke vagyok a kézzel fogható fejlődésre és tudásgyarapodásra, amit elértem.

Gratulálunk Csabának az előre lépéséhez, és kitartást kívánunk neki az előtte álló fejlődéshez.

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.