AZ MFS MALÁJZIÁBAN

Idén már 18. alkalommal nyílt meg 2024. május 6-án a DSA nagyszabású szakmai rendezvény Kuala Lumpurban, a Malajzia Nemzetközi Kereskedelmi és Kiállítási Központban, ahol az MFS most is képviselteti magát.

A DSA Ázsia legnagyobb és leghatékonyabban szervezett védelmi és belbiztonsági kiállítása, amely a világ legfejlettebb technológiáit, rendszereit és hardvereit mutatja be, valamint terítékre kerül a piac által kínált elektronikus hadviselési eszköztár is. A kiállítás volumenét jellemzi, hogy egy malajziai tulajdonú céget alapítottak kizárólag azzal a céllal, hogy a DSA keretében egy sikeres és nemzetközileg elismert kiállítást és konferenciasorozatot hozzanak létre.

Az először 1988-ban megrendezett kiállítás célja, hogy a világ számos pontjáról ide érkező gyártók és szolgáltatók közvetlen kapcsolatot alakíthassanak ki a térség védelemipari felhasználóival, kormányok és minisztériumok szakmai vezetőivel és döntéshozóival. Jó alkalom ez számunkra is, hogy a kimondottan védelemipari felhasználásra készített MFS termékeinket bemutathassuk az ázsiai felhasználóknak.

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.