FÉNYES SIKER A NO MISS CHALLENGE LŐVERSENYEN

A Fóton megrendezett nemzetközi pisztoly szituációs versenyen mindenkit maga mögé szorított a ballisztikai állomásunk vezetője és az általunk gyártott 9×19 luger FMJ-FP 10,0g lőszer.

Május 2. hétvégéjén Fóton rendezték meg a No Miss Challenge nemzetközi pisztoly szituációs versenyt, ahol 10 ország 156 sportlövője mérte össze tudását.

Az indulóknak 14 pályát kellett teljesíteniük minimum 280-as lövésszámmal. A szervezők kitettek magukért, minden pályán volt valami, ami mozgott, eltűnt, vagy éppen felbukkant. Ez a pálya különös képességeket hozott elő minden indulóból, hiszen szükség volt a jó ritmusra és a pontosságra egyaránt.

Az MFS Defense ballisztikai állomásának vezetője, Szászi Csaba  – 2 év classic lövészet után – újra a standard  senior divízióban indult, ahol maga mögé kényszerítette összes vetélytársát, és meg is nyerte a versenyt. A nagyszerű eredmény elérésében társa volt az általunk gyártott 9×19 luger FMJ-FP 10,0g lőszer, ami tökéletesen működött!

Gratulálunk Szászi Csabának a csodás eredményhez!

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.