News

MFS A VILÁG FELELŐS VÉDELMÉNEK SZOLGÁLATÁBAN

Share:

We are pleased to cordially invite you to visit and meet us at our stand to introduce you the wide product portfolio of MFS ammunition ammunition. Check DSEI web site for further information: https://en.milipol.com/

2024. június 17-21. között került megrendezésre az Eurosatory 2024. A védelemipart 50 éve támogató rendezvény szlogenje: védd a jövőt! Az MFS termékek pedig felkerültek a világ felelős védelmének palettájára.

Az elmúlt 50 év alatt nem látott geopolitikai változások késztették arra a párizsi rendezvényt, hogy a változási trendekhez igazodva, új szemlélettel lépjen fel a védelemipari szereplők összehozásában. Az új irány az Eurosatory számára új szlogent is jelent: „Védd meg a jövődet” jelmondat valójában a rendezvény létjogosultságának igazolása: „Felelős védelem és biztonság a holnap világa számára”.

Az MFS márka aktív résztvevőjévé válhat a jövő megmentésének, a kiállításon most is a Beretta Defense Technologies képviseletével vettünk rész.

Subscribe to our newsletter

This website uses cookies to enhance the user experience. By continuing to browse the Website, you agree to be bound by the Privacy Policy.